boomkruin met tegenlicht

WIE EN WAT

Voor de muziek van BOSGOD werkte ik vaak alleen of met z’n twee├źn in mijn eigen studiootje, maar soms ook via het wereldwijde mycelium dat wij internet noemen. De ideale manier van opnemen is voor mij live samenspelend met een aantal muzikanten in een ruimte. Dat geeft mij vleugels. Maar dat kon deze keer niet. Toch waren de bijdragen van de anderen inspirerend en van grote waarde.

Begin 2021 nam ik met David Vloemans op drums een aantal basistracks op. Ik speelde er later gitaar bij en zong. Deze tracks stuurde ik naar mijn vriend Peter Curtiss in Colorado die er keyboards en piano bij opnam. Zelf vulde ik dit nog weer verder aan met bas en elektrische gitaar. Voor de wat flitsender gitaarpartijen in een paar liedjes vroeg ik JeeWee Donkers. Maya Willemse, Monique Vermeer en Anneloes Roffel namen de tweede stemmen voor hun rekening. Mixen en masteren deed ik tot slot zelf.

David, Peter en JeeWee aan het werk:

Kijk en luister ook eens naar:

scroll-to-top button